Taiping Central Blog Harapan Melayu

Bangsa yang sepatutnya memerintah Malaysia, Bangsa yang sepatutnya memimpin Rakyat jelata, Bangsa yang sepatutnya menjadi tunjang kekuatan Negara ini.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Thursday, November 28, 2013

#Redbeanarmy JANGAN RISAU, PENYOKONG KITA TOLOL.




Hahahaha..amik kau lahabau pengikut pakatan..padan muka korang..kan dah kena tipu..dah tau pakatan tu penipu masih juga bak percaya..nak juga kena tipu? Sekarang.

Sumber....

Thursday, November 21, 2013

Video Aksi Panas Ramas Punggung. Mana Nilai Insan, Kenapa Tiada yg Melaporkan.

Sunday, November 17, 2013

HOT - Payudara Pelakon Nabila Di Pertikai..




payudara-nabila






Pelakon Nabila Huda dilihat sebagai ikon fesyen tempatan apabila selalu tampil dengan gaya urban dan kena dengan peredaran zaman sekarang, namun tak semua yang gemar cara dia berpakaian kerana ada yang menganggap ianya terlalu seksi dan tidak sopan.

Malah, baru-baru ini sekeping foto seksi yang mendedahkan sebahagian payudaranya di dalam laman Instgram telah dikritik oleh ramai pengikutnya di laman sosial tersebut.

Tidak silap , foto itu merupakan gambar ketika dia menjalani penggambaran filem Saloma yang mana dia turut memegang watak sebagai biduanita itu. Jadi baju yang dipakai adalah baju ketika era itu yang warna temanya juga nampak klasik.

Ramai pengikut di laman Instagram itu tidak setuju dan menegur cara berpakain Nabila dan dianggap seperti pakaian akhir zaman dan tak kurang juga yang menyebut hukumnya dalam Islam dan sebagainya, menurut sumber airkosong.com.

Namun, tidak semua yang mengkritiknya itu,malah ramai juga yang memuji kecantikan Nabila dalam foto tersebut apabila nampak klasik dan cantik. Malah ada juga beritahu gayanya tak ubah seperti Saloma sebenar.

Sumber mymassa blogspot



Saturday, November 16, 2013

Petualang Negara??? Anak Anwar Ibrahim Bahayakan Nyawa Agen Perisikan Malaysia di London!!!





Setiap negara mempunyai agensi perisikan ala MI6, CIA, Mossad dan lain2 demi untuk kepentingan negara.

Bagaimana boleh seorang yang masih mentah, seorang YB yang "tak cukup masak" seperti Nurul Izzah boleh mengetahuinya rahasia besar negara?

Jawapannya besar kemungkinan kerana telah dibocorkan oleh seorang yang pernah menduduki kepimpinan tinggi negara seperti Anwar ibrahim.

Samada dakwaan beliau benar atau tidak, siasatan perlu dilakukan untuk mengenal-pasti siapa yang telah melakukan kesalahan kerana menghebahkan rahasia negara.

Suatu dakwaan yang boleh mengeruhkan hubungan negara dengan kerajaan Britain malah jika dakwaan tersebut benar ianya juga boleh mengancam keselamatan dan nyawa anggota2 perisikan negara yang sedang menjalankan operasi.

Sumber klik Bumiyang blospot

Friday, November 15, 2013

DAH BERTUDUNG TAPI HATI BUSUK MACAM BANGKAI @AbbyAbadi_112

Bukti Foto: Kurang Ajarnya Pelajar Cina Tunjuk Fuck Pada...





Enam orang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tarat di Serian, Sarawak dikesan menghina dan memperlekehkan buku teks subjek Sejarah Tingkatan 4 dalam satu foto di laman Facebook hari ini.

Mereka merakamkan imej berkenaan dengan menunjukkan jari tengah mereka di atas sebuah buku teks bertajuk Sejarah Tingkatan 4 dengan niat menunjukkan perasaan benci mereka ke atas subjek itu.

Jari tengah merupakan simbolik kepada sesuatu yang lucah dan simbol tidak puas hati serta benci.

Pelajar berkenaan melalui akaun Facebooknya Lonely Lai melakukan tindakan biadab itu sebagai menunjukkan keengganannya mempelajari subjek itu.



Di sekolah, subjek Sejarah biasanya dianggap sebagai subjek yang membosankan kerana banyak fakta yang perlu diingat tambahan pula mereka terpaksa belajar mengenai sejarah kemerdekaan negara dan juga pembangunan Malaysia.

Hasil pemeriksaan lanjut, Lonely Lai ini cara hidupnya sosial dan dia mempunyai seorang teman wanita.

Dalam salah satu foto dengan teman wanitanya yang konon-konon macam artis K Pop, Lonely dah pun bercium mulut biarpun percintaan baru masuk dua bulan..

Hot!! Shhh, Jangan Kasitau Sama Melayu Maa - GIANT Hypermarket.



Sebarkan Bagi Semua Orang Tahu!!!

Seorang pelanggan yang telah ditenangkan oleh pengurus cina pasaraya Giant dimana pasaraya ini sememangnya kita ketahui bukan milik Melayu telah mengadakan penipuan. Kimball Tomato Pure yang diletakkan harga pada asalnya adalah RM3.00 tetapi apabila sistem komputer pembayaran menunjukkan harga RM3.79.

Maka jika sahih dan benarlah seperti gambar yang diambil dari pages fb boikotbarangancinadapini, kita sebagai pelanggan jangan bagi muka lagi.

Perkara sebegini sepatutnya dibawa kepada Tribunal For Consumer Claims Malaysia kerana di jabatan itu akan menyediakan peguam khas percuma untuk menuntut ganti rugi. Jika anda pergi ke jabatan Tribunal ini, keuntungan anda yang akan dapat akan lebih berlipat ganda, dan seterusnya pasaraya Giant bukan milik Melayu ini akan dapat dijatuhkan dengan lebih mudah kerana berita ini akan disiarkan ke dalam berita. 

Mengapa perlu bersusah payah untuk membuat aduan kepada pengurusan Giant itu? Ambil sahaja gambar yang berkaitan bersama resit dan kaut sahaja keuntungan melalui jabatan yang telah kerajaan sediakan. Bila lagi kita mau ajar cauvinis2 ni?

Alamat Jabatan Tribunal:

Tribunal Tuntutan Pengguna Malaysia,
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan, Aras 5, Podium 2, No. 13, Persiaran Perdana,Presint 2, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62623 Putrajaya.


Toll Free : 1-800-88-9811
Telephone No. : 03-8882 5822


- Sumber flyingkick blogspot

Thursday, November 14, 2013

PANAZZ.. Blogger Taipingcentral Pro BN Di Tembak

Di khabar blogger yg kononnya tersohor telah hilang hampir 5 bulan lamanya dalam arena penglibatan alam maya.. Di jejaki, di ikuti dan di searching2 tiada siapapun hang mengetahui kemana hilangnya blogger pro BN ini..

Hehehehee, ACAH je beb.. Firstly TC ingin memohon sejuta kemaafan diaras penyepian dalam arena blog dalam tempoh 5 bulan kebelakangan ini. Banyak faktor yg menyebabkan TC menghadapi kekangan masa, pencarian rezeki dan penglibatab politik semasa pemilihan baru2 ini.

Tak sempat langsung nak habaq kat hangpa bro nak menjengah blog2 rakan malah blog sendiri pun diusik. Apapun sekarang hmmmmmmmm adalah masa yang amat sesuai.

Muahahahaha, macam biasa lah. Blog TC akan terus membongkarkan isu2 panas juak2 pakatan haram yg sekarang ini makin melampau2 perangai korang ye. Siap korang nanti..

Nantikan esok pagi bermulah episod pertama dari blog TC.

Sekian.

p/s: takde nak tembak2 nye bro, gambor atas tu secara kebetulan kot.. Ekekekekekeke..

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC