Sunday, May 1, 2011

JIJAH TAK LALU NENGOK NUAR CUCUK CHINA DOL
Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail menegaskan, beliau tidak akan menonton klip video terbaru yang memaparkan imej lebih jelas seorang pelaku seks didakwa mirip wajah suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang kini tersebar di Internet.

Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu dalam satu sidang akhbar di sini hari ini berkata, tiada keperluan untuknya berbuat demikian kerana yakin pelaku seks dalam rakaman itu bukan suaminya.

‘‘Saya memang pasti, lillahitaala. Itu bukan suami saya,” katanya yang kelihatan tidak senang ketika diajukan pertanyaan berhubung perkembangan terbaru itu.

Ditanya sama ada beliau tidak mempunyai keinginan untuk mendapatkan kepastian dengan menonton sendiri video tersebut, Wan Azizah menegaskan:‘‘Saya tidak mahu tengok, itu haram. Saya tidak mahu, di televisyen pun saya tidak tengok kerana ia tidak baik untuk anak dan cucu saya”.

Dalam sidang akhbar 5 April lalu, Wan Azizah mengakui ada menonton sebahagian rakaman video seks berdurasi 1 minit 47 saat yang dimuat naik kali pertama di Internet awal bulan ini tetapi menafikan lelaki dalam video berkenaan adalah suaminya.

Khamis lalu, rakaman penuh video aksi seks yang dikaitkan Ketua Pembangkang itu sudah dimuat naik ke laman perkongsian video, YouTube dengan memaparkan imej pelaku lebih jelas berbanding visual klip video yang di muat naik sebelum ini.


2 comments:

  1. kak wan tak nk tgk ke?bukn aritu kak wan mintak kt eskay ke kak wan nk tgk.la ni lain pulak.ke kak wan dah tgk,tp xnk ngaku.kak wan,hebatlah anwar.patutla kak wan xnk lepaskn.sanggup mkn hati berulam petai dan tempe.kesian kak wan.moge2 tuhan mengerti seksaan kak wan.satu lagi,kak wan kena cek doktor.sbb anwar ni byk main betina,takut kak wan ade sakit plak nnt.bahaye.cegah sblm melarat kak wan.

    ReplyDelete
  2. ala klw kak wan kena penyakit..hiv ke..siplis ke...gonorhea ke...aids ke...
    tuduh jer UMN)-BN, Najib-osmah yang lakukan....konspirasilah katakan..
    Betul tak kak wan?..kan?..kan?

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC