Tuesday, May 22, 2012

PCT DI LABEL LEMBU OLEH BLOGGER APA. LU SIAPA. LU OTAI APA. APA GUA PEDULI.

Semangat TC berkobar-kobar bila pelancaran PCT di konvensyen media sosial yang di lansungkan pada 19 Mei di Ipoh tempoh hari. Mana tidaknya, TC antara pengasas bersama2 sahabat perjuangan yg lain amat berkerja keras dalam menubuhkan kumpulan ini setelah lama sekian kalinya. Di kencing, di gula-gulakan, di angin syorgakan sepanjang tempoh itu tidak mematahkan semangat kami sebagai pejuang maya jalanan yang tidak bertuan.

TC nak tegaskan di sini, sekupang haram pun kami tidak di upah oleh mana-mana pihak. Kami bekerja dalam suasana keluarga yang amat bahagia dalam mematahkan dakyah palsu juak pakatan.

Amat besar ertinya bila pejuang maya seluruh pelosok Perak di satukan. Kami juga tidak kenak antara satu sama lain. Dan TC juga tidak kenal sapa dia Blogger APA. APA TC PEDULI.

Jangan sampai PCT mengishtiharkan perang terhadap kamu APA. Jangan sesuka hati melabelkan kami sebagai lembu. Bila kami yang ikhlas ini kamu melabelkan sebegitu, bagaimana pejuang yang atas pagas tapi masih menyokong BN.

TC tak mau tahu apa yang APA tak puas hati dengan RAK dan geng2nya, dan TC juga tak mau ambil tahu. Yang TC tahu, kami memuliakan pejuang maya yang baru nak bertatih membina empayar dalam alam maya untuk membantu Kerajaan BN walaupun dengan sepotong ayat 'HIDUP UMNO'. Apa yang di juangkan PCT adalah menyatupadukan seluruh pejuang maya dalam satu saf perang yang mantap.

Udah le APA, ada lebih elok kalau kamu APA bertikam dengan juak Pakatan dari kami yang satu visi dan misi dengan anda. Hal kamu dengan RAK and the gang, kamu selesai sendiri. Kami tak tahu dan tak mahu tahu. Cukuplah dasar kami untuk pertahankan Perak yang sebelum ini di nerakakan 11 bulan.

u/p: PCT tak ada hubungan sulit dengan sekretariat konvensyen, UMB atau ND. Hanya sebagai sahabat seperjuangan aje.

PCT BUKAN LEMBU, ada paham..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

 1. Depa patut tau APA tu BABI! Awat cibai mulut bloggers hinggus ni, APA BOLEH jawab ka siapa Bloggers UMB yang duk diperak? UMB hang ingat dah cukup besak ? Memag hang la BABI yang Jadi haram Jadah buat blogger bergaduh

  ReplyDelete
 2. Bro kena updated link Kinta Menjerit yg baru, yg lama dah kena blocked;


  http://kinta-menjerit.blogspot.com/

  Tq bro...

  ReplyDelete
 3. halloo bro...,,
  -->> JUDUL SKRIPSI, TESIS, DISERTASI <<--

  Yang sedang bingung dengan judul SKripsi, Tesis, Disertasi
  mampir aja kesini... banyak dan lengkap dengan abstrak, artikel dan semua BAB

  http://mulok.library.um.ac.id/

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC