Wednesday, January 23, 2013

Panas!!! 37 Foto Skandal Seks Artis Wanita Tersebar Di Internet!!!

Sungguh mengejutkan berita yang sudah beberapa lama berada dilaman blog yang boleh dikatakan 'Kerana Ingin Terkenal Tubuh Tergadai"

Kali ini, gambar lucah beberapa pelakon wanita telah bocor ke tangan awam & sedang tersebar di internet. 

Sebanyak 37 keping gambar kesemuanya tersebar yang melibatkan selebriti A & B-list dari saluran 107G Korea. 

Salah seorang yang terlibat dalam skandal seks kali ini adalah Jang Ja-Yeon (gambar) yang mati bunuh diri pada usia 26 tahun sekitar Mac 2009. 

Jang Ja-Yeon sempat meninggalkan beberapa nota menyatakan beliau di'paksa mengadakan hubungan seks hampir ratusan kali dengan orang dalaman industri hiburan Korea untuk peluang muncul di kaca televisyen. 

Menurut maklumat, hampir 60% aktress di Korea terpaksa menjalani 'ujibakat khas' ini dan aktiviti ini memang di'ketahui ramai dalam industri hiburan sana. 

via Diva Asia


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

12 comments:

 1. blog hang ni tak abis2 cerita seks..bogel..otak palat apa hang ni..memalukan orang tepeng..bodoh tak boleh nak ajaq..

  ReplyDelete
 2. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com/ - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (BHmgiqzu9v)

  ReplyDelete
 3. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com/ - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (BHmgiqzu9v)

  ReplyDelete
 4. Vidio Porno Artis yang sangat menggoda bisa di boking dengan tarif standar asal tititnya Besar bisa di ajak janjian makan malam dan tidur harus di hotel lihat profilnya Klik DISINI

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC