Tuesday, June 21, 2011

FAKTA.. Hanya 4 Melayu Dalam AJK Pentadbir BERSIH.. Yang Dok Atas Jalan Semua Melayu.. Cina India?.. Kena Tipu Lagi..

Dibawah ini adalah senarai Jawatankuasa Penganjur Bersih 2.0 seperti yang dinyatakan Ambiga Sreevenasanksahkh. Ambiga juga adalah orang kuat disebalik penubuhan IFC yang akan memberi sokongan moral dan sebagainya kepada sesiapa yang ingin murtad dinegara ini dan antara peguam yang mewakili Lina Joy...

1-   Ambiga Sree (Pengerusi)
2-   Mat Sabu (Timbalan)
3-   Andrew Khoo
4-   K Arumugam
5-   Dr Farouk Musa
6-   Harris Ibrahim
7-   Liau Kok Fah
8-   Maria Chin Abdullah
9-   Richard Y W Yeoh
10- Dr Toh Kin Woon,
11- Dr Wong Chin Huat
10- Datuk Yeo Yang Poh
12- Zaid Kamaruddin
13- Dr Subramaniam Pillay
14- Arul Prakkas

Daripada senarai Jawatankuasa Penganjur tersebut, hanya terdapat empat orang Melayu didalamnya. Mengapa ada empat orang sahaja sedangkan majoriti yang bakal menyertai demonstrasi adalah Melayu?

Kalau dilihat daripada peserta-peserta yang bakal terpekik terlolong didalam demonstrasi itu nanti, pasti ramai yang akan menyangka bangsa Melayu sendiri yang tidak berpuas hati dengan sistem pilihanraya dinegara ini.

Tapi hakikatnya, itu tidak benar sama sekali. Sebenarnya yang tidak berpuashati dengan sistem pilihanraya dinegara ini bukanlah bangsa Melayu. Daripada senarai jawatankuasa yang telah diberi, rakan-rakan pembaca yang bijaksana sekalian sudah boleh mengagak kaum mana sebenarnya yang tidak berpuashati.

Kasihan Melayu-melayu yang bakal menyertai demonstrasi tu nanti. Betapa bangangnya mereka semua kerana sanggup menjerit-jerit sampai keluar anak tekak dan sanggup pula menanggung risiko untuk ditahan polis hanya demi memenuhi hasrat "Ambiga and the Gang".

TC: Sekarang siapa tuan dan siapa barua tegar sebenarnya?

Sumber: umbhghululangat.blogspot.comSent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comments:

  1. la.. kate 1 malysia.. mlysia kn perlbagai kaum ade... yg asasnye cina melayu india.. so masing2 ade hak nk tgk PRU ni suci bersih..xde sebarang penipuan.. xgitu?..melayu xramai tu agaknye ramai xsedar lagi la tuh..kesian

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC