Monday, January 31, 2011

PAS TAIPING / JUAK PAKATAN BODOH.. CERMIN-CERMIN LAH DIRI DULU BARUA OIII.. PTUIH PTUIH PTUIH..


Heboh di katakan juak juak pakatan ronggeng di Taiping kononnya banner-banner ADUN Kamunting dan Ketua UMNO Bahagian Taiping yang di pasang sekitar Taiping dan kamunting tidak mempunyai sticker MPT atau lebih tepat lagi HARAM..

Di katakan satu banner mengutuk ADUN Kamunting YB Dato Mohd Zahir dan Ketua UMNO Bahagian Taiping telah diletakkan di hadapan Masjid Kamunting mengatakan macam-macam.. Tuuuu diaaaaa, serupa orang salah terima rasuah 16 juta ringgit woooo.. Come On la bro, dah tak de isu lain ler tu.. ekekekekekeke.. Cari la isu- isu yang hebat2 skit yang boleh menelanjangkan orang.. Ini isu banner.. Kah kah kah, ADUN Kamunting dengan Ketua Bahagian UMNO tok sah dok jawab.. Biar orang2 yang marhaein macam TC ni tolongkan yer...

Cuba perati betul2 banner yang di pasang tu.. Ada berbau politiking tak.. Ada mencemar maruah mak bapak hangpa ka barua juak pakatan oiiii.. Atau senang cerita, ada kacau toooot mak hang pa ka.. Semua Banner yang digantung, semua pasal program kemasyarakatan, ucapan selamat dan penghargaan.. Akai ada kaaaaaaa.. Tak kacau orang sungguh..

Bak kata orang Paku Dulang Paku Serpih, Kata Kat Orang Hangpa yang Lebih.. Oooooo, kira hangpa tak gantung banner la yer..

Nehhhhh, TC buktikan kebangsatan juak juak Pakatan Sesat yang digantung sekitar kawasan Taiping dan Kamunting.. Bukan sahaja Haram, mengaibkan dan menfitnah orang lagi ada.. Dasar Haram Jadah... Ni bro ushar nie......


BANNER MENGUTUK SULTAN DI JEJANTAS CHANGKAT JERING


BANNER PROVOKASI DI KAWASAN PERINDUSTRIAN TUPAI


BANNER FITNAH KEATAS S/U POLITIK MB, ISMAIL SAFIAN DI SIMPANG TAIPING


BANNER MENGAIBKAN KEATAS ADUN CHANGKAT JERING DI TAMAN KAYA


BANNER HAMPEHHH DI PERINDUSTRIAN KAMUNTING


BANNER HARAM JADAH DI HADAPAN ISA KAMUNTING


BANNER SYIRIK MENDOAKAN KEBINASAAN ADUN CHANGKAT JERING DI MARKAS PAS AIR KUNING


BANNER KONON2 KEMPEM DI KAMPUNG EXPO KAMUNTING


BANNER MENAFIKAN HAK SULTAN DI JEJANTAS CHANGKAT JERING..


HAAAAAAAA, AMACAM JUAK PAKATAN RONGGENG DI TAIPING.. ADA BRAN.. DAN SETAKAT HARI INI BANNER-BANNER TERSEBUT MASIH GAH TERPAMPANG DI KAWASAN TAIPING DAN SEKITARNYA..

BARUA PUNYA PAS BODOH.. CERMIN CERMIN DULU BILA MENGATA.. KAN LUDAH DAN MENYEMBAH MUKA.. EKEKEKEKEKEKE..

HANCUR PAS.. HANCUR PAS ..HANCUR PAS..

HIDUP ISLAM.. HIDUP MELAYU.. HIDUP UMNO......

3 comments:

 1. NAMA PUN PARTI AJARAN SESAT, MMG LA SUKA SESATKAN ORG! MMG HARAM JADAH MACAM BABI PERANGAI ORANG PAS NI MEROSAKAN MELAYU

  GUA PUN TAK PIKIR INI LEBAI ADA KETAYAP, MAU BELAKANG TANGAN BARU SIJANGGUT ISRAEL MALAYA NI PATUT DAPAT, LU ORANG JENIS MACAM NI PATUT DUDUK BAWAH LORI JER MENYUSAHKAN KEAMANAN JER!
  LU KALAU SINGGAH KAT TEMPAT GUA DAH TENTU DAPAT PENAMPAR ARAB! PAS KIMAK BIN HARAM JADAH!

  ReplyDelete
 2. KAH KAH KAH PADAN MUKA UMNGOK...KAKI SPIN..KAKI FITNAH...MEMANG PATUT PUN..UMNGOK2X...

  ReplyDelete
 3. Biasa la dgn puak pas nih, depa buat halal, org buat haram pulak. Depa ni lemah ingatan skit.

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC