Friday, February 17, 2012

APA YANG TERJADI DALAM PENTADBIRAN PAS SELAMA 30 TAHUN..

MAAFKAN TC.....

KAN PAS DI LEBELKAN SEBAGAI PARTY DI BERLANDASKAN ISLAM... YG TERDIRI DARI ILMUAN AGAMA DAN PARA ULAMAK

PAS TELAH DI BERI MANDAT OLEH RAKYAT KELANTAN SELAMA LEBIH 30 TAHUN... DEMI NIAT RAKYAT KELANTAN UTK MELIHAT MEREKA DI BIMBING OLEH KERAJAAN YG KONON NYA DAULAH ISLAMIAH PAS.

TAPI.....!!!

APA TERJADI PADA NEGERI KELANTAN SELAMA 30 TAHUN...??
 
PEMBANGUNAN KELANTAN IBARAT CERITA DONGENG...!!!

30 TAHUN RAKYAT KELANTAN MENENTIKAN PEMBANGUNAN DARI PAS...YG TERLALU BERPOLITIK SAMPAI LUPA PADA TANGGUNG JAWAB MEMAJUKAN KELANTAN.....
 
30 TAHUN RAKYAT KELANTAN MINUM AIR KARAT...

30 TAHUN PAS MEMRINTAH KELANTAN DENGAN KESOMBONGGAN BAHAWA MEREKA LA PARTY YG BENAR2 ISLAM.....TAPI KENAPA KERUNTUHAN MORAL DI KELANTAN MASIH TIDAK DAPAT DI BASMI...???

GRO MELAYU ISLAM....BOHSIA....MAT REMPIT....DADAH..PELACURAN...PERJUDIAN DAN PENYELUDUPAN HARAM....MASIH BERLUA-LUASA DI KELANTAN...

DI MANA KAH LAMBANG NEGERI SERAMBI MEKAH YG PAS REKA CITPA SELAMA INI...????

SELAMA 30 TAHUN PAS TELAH GAGAL DI KELANTAN...DLM MEMERTABAT KAN DAULAH ISLAMIAH....ADAKAH PAS MAMPU MENGGEMBELING PAKATAN RAKYAT UNTUK MENDAULAH KAN ISLAMIAH DI SELURUH NEGARA MENGIKUT ACUAN PAS...?????

TC: Orang-orang Melayu serta bangsa yang lain yang banyak menjadi senang lenang dan berpendidikan tinggi pun datangnya daripada usaha-usaha Kerajaan yang diterajui oleh orang Melayu UMNO.

Ini parti pembangkang baru setahun menerajui Selangor, tak nampak apa pun perubahan, jalan banyak yang pecah2, di Pulau Pinang nak cari makanan Melayu pun susah.

Parti pembangkang ini yang tahu mereka hanyak mengungkit perkara-perkara yang lepas ... you should move forward not backwards. As far as I can see the party has done nothing...

itulah sebabnya ahli-ahli parti pembangkang dah mula mengundurkan diri daripada parti tersebut.

Fikir-fikirkanlah..

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC