Wednesday, March 2, 2011

CALON PAS MERLIMAU : YUHAIZAD TIPU DUIT ORANG...?


MACAM BIASA LER KALAU TC DOK TAK BUAT APA, BLOGWALKING JE LA KERJA TC.. SAMBIL2 TENGOK ISU2 PANAS SEMASA.. TERKEJUT SEKEJAP TC BILA TC BUKA BLOG SAHABAT YANG MENGATAKAN CALON PAS MERLIMAU NI SUKA TIPU DUIT ORANG.. UUUIIIISSSSSHHHHHH, BIAQ BETUL..

OPEN KAT SINI YER ... http://ohpolitik.blogspot.com/2011/03/gempar-calon-pas-dun-merlimau-yuhaizad.html

KATA BLOG OH POLITIK :

TERKINI DARI MERLIMAU : BAPA SAUDARA CALON PAS, DUN MERLIMAU, AHMAD ISMAIL MENDESAK YUHAIZAD TARIK DIRI DARI BERTANDING KERUSI DUN MERLIMAU!!!!!
Menurut Ahmad Ismail, YUHAIZAD telah menipu hampir 100K dalam perniagaan yang dikongsi bersamanya. SEMUA DOKUMEN DAN RESIT BERKAITAN PENIPUAN ADE PADA USTAZ MAZLAN PAS MELAKA??? Aku sedang menyiasat berkenaan dengan isu ini.

Dari sumber cakap-cakap sekitar Chinchin, difahamkan Isteri Yuhaizad, Shakila juga sedang bercuti bersama anak-anaknya selama hari suaminya berkempen di DUN Merlimau ini. Namun tidak pula kelihatan kelibat isterinya disamping suami tercinta berkempen bersama-sama. Persoalan aku adalah, cuti apa yang diambil oleh isterinya? Adakah cuti sakit(MC)? Cuti kecemasan? Cuti separuh gaji? Cuti Tanpa Gaji? Dan dimanakah isteri dan anak-anaknya? Bersembunyi dari wartawan dan orang ramai? Atau bersama muslimah PAS raih undi?

Lagi kisah Yuhaizad ini, Mak saudaranya telah dikepung oleh jentera PAS. Difahamkan bahawa mak saudara Yuhaizad merupakan penyokong kuat UMNO dan mempunyai banyak maklumat mengenai penipuan Yuhaizad ini. Jesteru Jentera PAS sangat berhati-hati dengan sebarang pergerakkan oleh maksaudaranya ini.

TOLAK PENIPU..TOLAK ...PAS..bapak sedare sendiri ditipu,,apetah lagi rakyat!!!

TC: ISH ISH ISH, SAUDARA PUN DIA BUAT LAGU TU.. APATAH LAGI RAKYAT..

JOM PAKAT TOLAK PASSNGOK..... PTUIH PTUIH PTUIH..

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC