Thursday, February 16, 2012

BN TAPAH GEMPUR ORANG MUDA.. KINI RATUSAN BELIA SOKONG BN DI TAPAH..

Tahniah kpd Pemuda BN Tapah di atas kejayaan konvoi dan pelancaran Jentera PRU 13 Pemuda BN Tapah pada 03hb Febuari 2012 itu hari dari TC. Tahniah juga kpd YB Dato Samsudin, YB Dato Dr Mah, YB Dato Saravanan dan Ketua Pemuda Tapah Cikgu Din. BN Pilihan Orang Muda.

Perlancaran yang dimulai dengan konvoi bermotor Pemuda BN Tapah dari Bangunan UMNO Bahagian Tapah ke Bidor. Konvoi yang hampir 300 buah motor telah diketuai oleh YB Pengerusi BN Tapah merangkap ADUN Ayer Kuning,YB Dato Samsudin dan YB ADUN Chenderiang. Ketika konvoi sampai di Bidor, mereka disambut oleh YB Ahli Parlimen Tapah. Tahniah Pemuda Barisan Nasional Tapah atas Perlancaran Jentera Pemuda BN Tapah.

Ini lah cerita dia, orang muda sekarang perlukan aktiviti baru. Salah satu caranya dengan konvoi ini di programkan. Baru ngam, belia sekarang bukan belia lepak2 cicah biskut merry dengan kopi, belia sekarang high education, mentaliti hebat sejajar perkembangan semasa. Nahhhh, baru la dinamakan selari dengan peredaran budaya...

Tahniah BN Tapah kerana prihatin dengan kehendak orang muda.. BN pilihan Orang Muda..

TC: errrrr, kawasan lain bila lagi..

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC