Saturday, April 7, 2012

SELAK - 8/1000 KESONGSANGAN PEMIMPIN JUAK PAKATAN.

Soalan yang perlu mereka jawab dan perlu rakyat tahu apakah kesongsangan puak pembangkang :

1) Anwar dikatakan telah meliwat Sukma, Mior, Azizan, Ismail Harun, Ahmad Hairani, Saiful Bukhari dan ramai lagi, namun beliau tak pernah merasa aib malah masih cuba menegakkan benang yg basah walaupun spermanya dijumpai dalam rektum Saiful. Rakyat mahukan seorang pemimpin yang punya tahap moral bernafsu kuda?

2) Nik Aziz masih mempertahan Mat Sabu bermati-matian walaupun Mat Sabu telah ditangkap khalwat di bilik 121 Hotel Perdana, Kota Baru. Hari ini Mat Sabu pula diangkat sebagai Timbalan Presiden PAS. Penyokong PAS mahu cakap apa lagi?

3) PAS masih meletak semula Saiful Bahrin sebagai ADUN Selising walaupun Saiful sebelum ini pernah ditangkap dalam bilik VVIP 1 gerabak keretapi KTM bersama isteri orang. Yang menangkap mereka Pembantu Nik Aziz sendiri dan dalam keadaan isteri orang itu hanya memakai tuala merah dan Saiful hanya berseluar dalam. Apakah PAS kini sudah tidak punya moral?

4) Elizabeth Wong masih lagi dikekalkan sebagai Exco Kerajaan Negeri Selangor walaupun beliau bersekedudukan dengan Helmi yang mendedahkan gambar bogelnya. Dimanakah letaknya pegagan agama Puak PAS yang masih menyokong Elizabeth?

5) Badrul Amin masih dikekalkan sebagai Ahli MPT PKR dan Penerangan Kerajaan Selangor walaupun ditangkap khalwat bersama isteri orang jam 2 pagi dlm sebuah bilik hotel di Kuantan. Sehingga hari ini Azmin belum kerluar sebarang kenyataan berkenaan Badrul Amin. Mengapa Azmin membisu sedangkan dia Ketua Displin PKR?

6) Anwar yang kantoi bila gambar video lucahnya dengan Pelacur China didedahkan oleh Dato Eskay, masih tak tahu malu dan mengekalkan kerusinya sebagai Ketua Pembangkang. Mengapa sehingga hari ini dia tidak berani mengangkat sumpah?

7) Nik Aziz yang kantoi kerana nak pergi menunaikan Haji dengan duit hasil Suapan Abroad Technologies Sdn Bhd bernilai RM650,000 setelah meluluskan hampir 3000 hektar konsesi balak dan konsesi pasang billboard kepada Abroad Tech, tanpa segan silu mengakui bahawa beliau dah 20 tahun ke Mekah dan tak pernah pakai duit dia walau 5 sen. Apakah wang rasuah halal jika digunakan ke Mekah?

8) Ir Ariffahmi Bin Abd Rahman, Menantu Nik Aziz dilantik oleh beliau sebagai CEO PMBK sehingga rugi berjuta ringgit,Nik Aziz tak pernah rasa bersalah. Apakah ini merupakan cara mengumpul harta dengan kroni?

Kredit to: keris7lok.blogspot

TC: bila kena kat depa semua ok.. Hampehhh..

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC