Monday, February 11, 2013

Hot!!! Kisah Hubungan Neelofa Yang Kita Tidak Tahu. Ada Lelaki Selain Hans Isaac?

Ibu kepada pelakon dan pengacara terkenal, Neelofa berkata dia sentiasa mendoakan kesejahteraan anaknya agar dia ditemukan jodoh dengan orang yang soleh dan terpilih agar dapat membimbingnya dan dapat menjadi ketua keluarga yang baik untuk anaknya.


Memetik laporan daripada portal hiburan Murai, Noor Kartini Noor Mohamed berkata, "kalau jodohnya dengan Hans Isaac sekalipun, masa untuk Neelofa masih panjang untuk mendirikan rumahtangga.


Dia berkira-kira menamatkan zaman bujangnya pada usia 27 tahun dan dalam masa tiga tahun ini kita tak tahu apa yang akan berlaku".


Neelofa, 24, sebelum ini hangat diperkatakan bercinta dengan pengarah dan pelakon kacak, Hans Isaac walau bagaimanapun menafikan hubungan cinta di antara mereka berdua.


Diharapkan dengan restu yang diberikan oleh ibunya membuka pintu hati Neelofa untuk berterus-terang mengenai status dirinya yang terkini.


Zaman kini semua sedia maklum peminat bukan lagi seperti dulu. Mereka pun sudah pandai menilai.


Sekalipun artis yang diminati sudah berpasangan, mereka tidak kisah asalkan artis itu berbakat dan bersih dari kontroversi. murai


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

2 comments:

 1. Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini RISWANTO AKIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan KYAI ZYEH MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada KYAI ZYEH MAULANA dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon di 085298275599 Untuk yg di luar indon telefon di +6285298275599,Atau KLIK DISINI
  saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui KYAI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI,
  KEAMPUHAN ZIKIR KYAI ZYEH MAULANA
  1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
  2.Penarikan Uang Melalui Mustika
  3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
  4.Jimat Pelaris
  5.Perintah Tuyul
  Dan Masih Banyak Lagi, KYAI ZYEH MAULANA Banyah Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC