Thursday, February 28, 2013

Wowww - PM @NajibRazak UMUM BONUS UNTUK BLOGGERS PRO BN RM6k SEBULAN.

Pengamal media sosial perlu bersikap lebih matang dan bertanggungjawab apabila menggunakan kemudahan baharu itu, kata Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Sambil menyatakan sikap optimistik beliau terhadap media sosial dan kesannya kepada masyarakat, Najib berkata, adalah sesuatu yang menyedihkan jika media sosial tidak terikat langsung dengan sebarang etika.

Kata beliau, etika dan tanggungjawab yang datang bersama media sosial adalah sama pentingnya bagi masyarakat dalam memanfaatkan kepentingannya.

"Adalah sesuatu yang menyedihkan sekiranya tidak wujud sebarang etika dalam konteks media sosial ini," katanya pada Minggu Media Sosial Malaysia anjuran Dewan Media Sosial Malaysia (MSMC) di sini semalam.

Acara itu turut dihadiri Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Rais Yatim dan pengasas serta Presiden MSMC, Shahul Hameed Shaik Dawood.


TC: hehehehehe. PR lagi asyuk woooo, 3k sebulan. Nak harap aku dgn kengkawan aku kat Perak ni, hmmmmmmmm. Boleh takat minum2 kedai mamak vanggei je laaa.

Apapun perjuangan tetap di teruskan walaupun sekupang pun tidak diberi terus
ke kocek kami.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC