Thursday, February 21, 2013

TOUCH N GO GIRL BY PENGANUT PAS. MESTI BACA.

Mesti pelik bila kita dengar cerita tentang isteri 1 malam kan ? Selalunya kalau bab 1 malam ni macam-macam kisah ada dari cerita budak-budak sampailah ke tahap imaginasi Aladdin semua tu..Tak kurang juga setengahnya bila dengar tentang 1 malam fikiran lebih terfokus kepada hal-hal berkaitan seks lelaki dan wanita.

Namun apakah relevannya cerita isteri 1 malam ni dengan tempoh waktu PRU13 yang semakin hampir ? Ada kaitan dengan politik juga ker cerita ni ? 

Ceritanya bermula dengan perbualan diantara dua orang penyokong parti yang mesra alam , jom kita terjah apa yang di bualkan...
"Awat yang hang takut sangat nak tukaq kerajaan?" tanya individu yang admin andaikan sebagai penyokong Pakatan kepada sahabatnya.

"Cuba hang bayangan apa akan jadi dengan kita bila orang yang hang dok sokong sangat tu dapat perintah negara. Tak dan apa- apa lagi pun depa dah cuba- cuba nak gadai kalimah Allah kat kristian" Balas seorang lagi. (orang BN agaknya)

"Tapi depa tak buat lagi kan? Tak salah kot kita tukaq... Kita try la test satu musim, kalau tak OK, kita kalih la balik... Senang ja...."

"Kalau aku cakap hang jangan marah no, sebab ikut pandangan aku senang ja, cuma aku takut hang yang tak boleh terima sebab sensitip sangat" 

"Aku OK, cuma hang janganlah pulak melebih- lebih" 

"OK, benda ni senang ja.. macam cerita laki bini.. Sebab hang pun bujang, aku buat misalan hang dah kawin, boleh?" 

"OK, ikut hanglah macamana pun"

"Kalau hang ada bini, kawan hang mintak nak pinjam bini hang sehari ja, kalau OK hang cerai bini hang tu, dia amik buat bini. Kalau tak OK, esok dia bagi balik"

"Pungkoq hang aih, kalau sehari pun dia amik bini aku, tak tau macamana dia punya latu, last- last dia kata tak sedap, hang ingat aku nak buat tak tau ja? 

"Ha... macam tulah cerita dia, kalau sehari pun hang dah tak tau macamana jadi... cuba hang bayang kalau Pakatan latu puas semusim, bila semua dah hancoq, lepas tu baru kita kalih lagi balik kat BN, hang nak macam tu?"  


Selebihnya ampa boleh rujuk pada blog penggempur mutiara



Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

  1. Free Download HENTAI, ECCHI, CARTOON.

    just Click http://small-manga.blogspot.com

    UPDATE DAILY!

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC