Saturday, January 19, 2013

PANAS WOO - Kelab tudung TANPA DARA di Kelantan... Wohaaa!!!

Benda ni jadi di Kota Bharu Kelantan beb.. Yang gua heran, bukan ke Kelantan tu dikatakan negeri paling kuat agama dan dianggap sebagai negeri Serambi Mekah oleh puak-puak jumud Pas?

Apa komen Nik Aziz yang selama ni dok sibuk kutuk negeri lain sebagai tak islamik? Takkan benda ni pun dia nak salahkan Mahathir kot?

KOTA BHARU: Mereka menuntut di institusi pengajian tinggi (IPT), malangnya akhlak masing-masing amat rendah apabila aktif mengamalkan seks bebas, malah bergabung mewujudkan seolah-olah satu kelab bagi merancang kegiatan.

Tanpa mempedulikan dosa dan masa depan, kumpulan siswi berusia 19 hingga 21 tahun itu tidak mahu melihat ada ahli kumpulan mereka yang masih dara.

Malah, sesiapa yang masih dara dipecat 'keahliannya' atau tidak layak menyertai kelab itu dan dianggap sebagai kolot atau kekampungan.

Akibatnya, seorang daripada siswi yang pernah menjadi ahli 'kelab tiada dara' itu kini menanggung derita kerana disahkan doktor dijangkiti virus HIV berikutan terbabit kegiatan seks bebas.
Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

2 comments:

  1. Free Download HENTAI, ECCHI, CARTOON.

    just Click http://small-manga.blogspot.com

    UPDATE DAILY!

    ReplyDelete
  2. Macam la kat taiping xpenuh dengan bapok...

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC