Sunday, March 24, 2013

BONGKAR - GAMBAR2 ISTANA SULTAN SULU, MANA MUNGKIN KIRAM BIAYA JUTAAN DUIT UNTUK PERANG, ADA ORANG SPONSOR NI

Ini dia gambar ISTANA SULTAN SULU - Sultan Sulu, Al Kiram itu orangnya takda banyak wang untuk memelihara keluarganya sendiri.


Jauh sekali mampu mensejahterakan "Rakyat nya", apalagi nak mengerah membekal dan memperkasakan "askar2nya" yang jumlahnya ratusan orang itu ke Sabah dengan bot2 laju ala tentera berkelengkapan senjata canggih dan terbaru bernilai jutaan ringgit.


Lihatlah sendiri GAMBAR ISTANA RAJA SULU ini yang sangat daif untuk seorang Raja yang ingin bertahta atas bumi Sabah Malaysia.


Sejarah jelas menunjukkan nenek moyang Al Kiram ini sudah lama tidak punyai kedaulatan keatas NORTH Borneo yang sekarang adalah bumi Malaysia bergelar SABAH DIBAWAH BAYU. Darimanakah tiba2 , Al Kiram yang tiada kuasa mendapat wang ini tdan tiba2 mampu mengerahkan askar2 seramai 200 lebih orang itu cukup dengan senjata moden benilai jutaan ringgit ini mencrobohi Sabah?


TC harap kita dapat jawapannya suatu hari nanti dengan izin ALLAH SWT.Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC