Sunday, March 24, 2013

HOT VIDEO- 5 ASKAR M'SIA TERKORBAN, MEREKA SULU DISANA BER'PESTA'MERAIKANNYA. BANGSAT.

Princess Jacel Kiram, daughter of Sulu Sultan Jamalul Kiram III, shows on Sunday a purported image of Malaysian casualties after a clash between Malaysian authorities and armed followers of Sultan Kiram in Lahad Datu, Sabah.

A similar photo of the Princess appeared on the front page of the Philippine Star. GMA News Online has verified that the image is fake, and most probably of dead Thai soldiers killed in Thailand in 2007. The image of the Thais has previously appeared elsewhere on the Internet.

Anak perempuan Sultan Sulu Jamalul Kiram III, Puteri Jacel Kiram, menunjukkan imej berupa mayat pihak berkuasa Malaysia selepas pertembungan antara dan pengikut bersenjata Sultan Kiram di Lahad Datu, Sabah pada hari Ahad lalu. Gambar Puteri ini juga muncul di muka depan Philippine Star. 


GMA News Online telah mengesahkan bahawa imej adalah palsu, dan berkemungkinan besar imej adalah askar Thai yang terbunuh di Thailand pada tahun 2007. Imej-imej ini juga boleh didapati di Internet.


Gambar dan imej pembohongan Puteri Jacel Kiram kononnya mayat pihak berkuasa Malaysia selepas pertembungan antara dan pengikut bersenjata Sultan Kiram di Lahad Datu.


Gambar dan imej yang dicedok oleh Puteri Jacel Kiram. Gambar dan imej sebenar askar Thai yang terbunuh di Thailand pada tahun 2007.


Sumber: http://anginlautchinaselatan.blogspot.com/2013/03/terkini-anak-jamalul-kiram-iii-dakwa.html


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC