Wednesday, March 20, 2013

HOT HOT HOT - VIDEO NIK AZIZ HALALKAN SKANDAL GAY ANWAR. RAJA GOYANG SELESA.

Walaupun dikaitkan dengan pelbagai masalah moral, Anwar wajib disokong kerana beliau adalah seorang yang cerdik. Itulah kenyataan terbaru dari pemimpin utama Pas Nik Aziz Nik Mat.

Nik Aziz menyifatkan Anwar harus diterima walau seburuk mana sekalipun kerana kecerdikan Anwar mampu menjatuhkan Umno dan mampu memastikan Pakatan merampas Putrajaya dari Barisan Nasional.

Ketika diminta mengulas tentang penyebaran gambar-gambar yang menyerupai Anwar yang bercumbu bersama seorang lelaki, Nik Aziz menyifatkan itu semua hanyalah kerja-kerja "jahat" dari Umno semata-mata.

"Kerja Umno ni tuduh.. (Anwar) naik mahkamah..lepas. Tak kuat lagi, nak cincang lagi Anwar," katanya yang dipercayai merujuk kepada kes Anwar didakwa meliwat bekas pembantunya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan yang masih dalam rayuan di mahkamah, selepas Mahkamah Tinggi membebaskannya.

Nik Aziz juga menegaskan bahawa walaupun Anwar kelihatan "tempang" dari segi moralnya, kecerdikan yang dimiliki oleh Ketua Umum PKR itu haruslah diterima oleh seluruh penyokong Pakatan.

"Anwar budak cerdik, Anwar ni budak cerdik, payah kalau Umno tak singkir dia, ni cara pemimpin Umno dia semata-mata..

"kita orang politik ni mesti kita lawan hujah, bukan lawan peribadi, kalau Anwar tu tempang sekalipun dah dia tu cerdik, terima dialah.." katanya lagi. ~MPP News

Video disini: http://mediapermatangpauh.blogspot.com/2013/03/hot-video-nik-aziz-halalkan-skandal-gay.html?m=1Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

3 comments:

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC