Wednesday, March 27, 2013

TERKINI : DALANG YANG MENYEBARKAN VIDEO TERLARANG NURUL IZZAH SUDAH DIKENAL PASTI..

Sebelum ini Blog MPP telah mendedahkan siapa dalang yang cuba menyebarkan video terlarang Nurul Izzah..Blog tersebut mendakwa gambar yang didakwa pelakon video tu telah didedahkan oleh beberapa blog pro Anwar sendiri..

Ini bermakna, dorang memang dah sedia maklum pasal kewujudan video ni dan dorang memang dah tahu pasal skandal tersebut..

Bagi gua.., semua ni merupakan cubaan puak-puak dalaman PKR sendiri untuk jatuhkan anak pompuan Anwar tu sebelum PRU13.. Korang sendiri sedia maklum sapa yang bermusuh dengan Wan Azizah serta Nurul kann.. So gua tak payah cakap lah sapa yang dimaksudkan tu yee... seterusnya..Hebatkan taktik kotor mereka..Tapi tak sehebat Blogger Dr MiM yang berjaya menghidu strategi dan taktik mereka untuk memburukkan nama UMNO...Jom kita layan apa yang didedahkan oleh blogger Dr MiM..


Pakatan pembangkang memang terkenal dengan strategi pre-emp mereka sebelum sesuatu perkara berlaku atau dijangka berlaku.

Dengan cara itu, jika perkara itu benar-benar berlaku, maka mereka secara automatik akan menyalahkan parti UMNO dan BN. Begitulah cara mereka meracuni pemikiran rakyat sehingga ke hari ini.

Sebagai contoh ialah kenyataan Tun Daim Zainuddin dan anda tentu bersetuju dengan kenyataan tersebut.

Di antara kenyataan beliau :

"Beliau (Anwar) telah mewujudkan pentas untuk mewajarkan kekalahan mereka sekiranya mereka kalah dalam pilihan raya umum akan datang.


Pakatan telah menyediakan rakyat supaya mereka boleh menyalahkan kerajaan dan Suruhanjaya Pilihan Raya. 

seterusnya baca di: http://empayar-pemuda.blogspot.com/2013/03/terkini-dalang-yang-menyebarkan-video.html?m=1Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

 1. Abu Hurairah melaporkan, Saya dengar Rasulullah S.A.W. menerangkan,
  "Sesiapa yang menuduh hambanya berzina, pada hari kiamat nanti hukuman hudud dijalankan kepadanya, kecuali orang yang dituduh itu memang bersalah seperti yang dikatakannya."
  (Direkodkan oleh Bukhari dan Muslim).

  Sebagaimana yang dinyatakan dalam hadis diatas, sekiranya anda 'benar-benar yakin tanpa sebarang keraguan' tentang pertuduhan zina terhadap seseorang,teruskanlah.Anda akan terlepas dari Hukuman Hudud di Padang Mahsyar kelak,kerana kebenaran dari pertuduhan anda.
  Namun,jika apa yang anda yakini adalah salah,maka bersiap sedialah untuk diadili dengan Hukuman Hudud yang menanti di akhirat kelak.
  Pendek kata,sekiranya yakin-teruskanlah usaha anda & jika sebaliknya....fikir-fikirkanlah.

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC