Monday, March 25, 2013

HOT 18sx - Blogger Bongkar @abby_abadi112 MENJALANG DI LONDON. Woooo, Ini Rupanya Kerja Ngko Ye..

Kita sedar artis ini semakin sesat dalam dunia yang beliau sedang ciptakan dan itu urusan beliau kalau mahu sesat sekalipun tetapi mengajak orang lain agar sesat sama sesuatu yang cukup bertentangan apatah lagi kita pun tidak tahu siapa guru agama janda yang sedang didkawa ramai sebagai tengah meroyan ini.

Abby belum putih sepenuhnya dan nilai taubat yang sedang beliau laung-laungkan ketika ini sama sahaja dengan nilai perjuangan PAS parti yang Abby dokong penuh dengan kehanyirannya yang tersendiri malah Abby juga sama dengan para pejuang PAS lain yang menggunakan agama untuk menutup kebejatan moral masing-masing.Dan pejuang PAS kononnya seperti Abby inilah yang diusung ke hulu ke hilir bagi dijadikan agen memecahbelahkan orang muda.

Jadi kepada Abby,kita pesan sekali lagi.Hentikan segala keceluparan, kebodohan serta kebiadapan ini sekiranya tidak mahu topeng yang sedang menutupi wajahnya ketika ini terbuka satu persatu.

Sumber Dan Baca Lagi Di sini: http://sanggahtokjanggut.blogspot.com/2013/03/skandal-rm50-ribu-abby-abadi-di-london.html?m=1


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

3 comments:

 1. wahhh ini pelacur KELAS ATAS tahap DEWA ni... sekali bagi PANTAT dpt RM50K kalau 2,3 kali... walau tayar kete lembu bleh masuk sekalipun dah dpt RM100K - RM150K ... waaa sapa kata jual pantat tak bleh kaya??? hahaha

  ReplyDelete
 2. Dah tak dapat lagi tweet dari ustazah ni sejak didedahkan isu 50K hasil berdakwah di Kota London. Rasa kosong jiwa ini bila tidak lagi dapat Salam Zohor, Salam Asar, Salam Magrib dan berbagai salam lagi...mananya hilang Ustazah yang amat tinggi nilai Agama, Keimanan dan Tinggi Ilmu Ketuhanan hinggakan dapat tentukan siapa kafir dan siapa ke surga dan neraka ni....

  ReplyDelete
 3. Abu Hurairah melaporkan, Saya dengar Rasulullah S.A.W. menerangkan,
  "Sesiapa yang menuduh hambanya berzina, pada hari kiamat nanti hukuman hudud dijalankan kepadanya, kecuali orang yang dituduh itu memang bersalah seperti yang dikatakannya."
  (Direkodkan oleh Bukhari dan Muslim).

  Sebagaimana yang dinyatakan dalam hadis diatas, sekiranya anda 'benar-benar yakin tanpa sebarang keraguan' tentang pertuduhan zina terhadap seseorang,teruskanlah.Anda akan terlepas dari Hukuman Hudud di Padang Mahsyar kelak,kerana kebenaran dari pertuduhan anda.
  Namun,jika apa yang anda yakini adalah salah,maka bersiap sedialah untuk diadili dengan Hukuman Hudud yang menanti di akhirat kelak.
  Pendek kata,sekiranya yakin-teruskanlah usaha anda & jika sebaliknya....fikir-fikirkanlah.

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC