Sunday, February 24, 2013

Statement Paling Panas @NajibRazak UNDI PR ROSAK AKIDAH. Perghhh Hot.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan setiap satu undi yang diberikan kepada pakatan pembangkang hanya akan membawa kepada kerosakan akidah, perpecahan dan penindasan terhadap umat Islam.

Ketika mengingatkan demikian beliau berkata, dengan sikap para pemimpin pakatan pembangkang dan hala tuju parti yang mereka bawa, inilah gambaran masa depan yang bakal wujud jika rakyat memberi kepercayaan kepada pembangkang.

Justeru katanya, rakyat harus yakin bahawa pilihan untuk mereka hanyalah Barisan Nasional (BN) untuk menjamin kedudukan Islam, pembelaan nasib bangsa dan kesejahteraan negara.

"Saya mahu simpulkan bahawa satu undi untuk Parti Keadilan Rakyat (PKR) untuk satu undi membawa kerosakan akidah kepada negara, satu undi untuk Pas pula kepada satu undi perpecahan umat Islam dan satu undi untuk DAP adalah satu undi kepada penindasan terhadap umat Islam seluruhnya,'' tegas beliau.

Najib berkata demikian ketika berucap melancarkan Karnival Janji Ditepati di Dataran Shahbandar di sini hari ini.

Perdana Menteri berkata, jika sesebuah kerajaan mahu meningkatkan syiar Islam dan umatnya membangun, mereka tidak boleh hanya bercakap sahaja tetapi perlu merancang serta berbuat sesuatu untuk melaksanakan apa yang mereka katakan.

"Kita juga tidak lupa lagi, apa amanat yang disampaikan oleh Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang belum ditarik balik," katanya.

Najib berkata, hanya undi yang diberikan kepada BN dapat memastikan syiar Islam terus bersinar, akidah dan kesucian Islam dipertahankan manakala negara dapat dikekalkan.

Beliau menarik perhatian, ketika DAP dilihat sering memperlekehkan Islam dan umat Islam, Pas dan PKR pula tidak mampu berbuat apa-apa untuk membela Islam.

"Apabila DAP buat kenyataan menyinggung orang Islam, apa yang Pas dan PKR buat? Mereka melutut kepada pemimpin DAP, sehinggakan Datuk Nik Abdul Aziz (Mursyisdul Am Pas) sambut hari jadi pun di rumah pemimpin DAP.

''Di mana maruah dan prinsip kalau mereka boleh pergi kepada orang yang paling tidak setuju dengan agama Islam.

"Kita kena ingat, bukan politik, kerusi atau undi yang paling tinggi tempatnya tetapi agama Islam, jadi, jawablah adakah Anwar Ibrahim atau Abdul Hadi boleh jadi Perdana Menteri," jelasnya.


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

 1. Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini RISWANTO AKIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan KYAI ZYEH MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada KYAI ZYEH MAULANA dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon di 085298275599 Untuk yg di luar indon telefon di +6285298275599,Atau KLIK DISINI
  saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui KYAI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI,
  KEAMPUHAN ZIKIR KYAI ZYEH MAULANA
  1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
  2.Penarikan Uang Melalui Mustika
  3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
  4.Jimat Pelaris
  5.Perintah Tuyul
  Dan Masih Banyak Lagi, KYAI ZYEH MAULANA Banyah Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC