Monday, January 14, 2013

HOT - GAMBAR2 PENYANYI SEKSI KENA RABA DEK PEMINAT

Seksi, apa yang sering kita maksudkan dengan seksi ini? Kebiasaannya, seksi ini sering didefinisikan sebagai pemakaian yang menarik perhatian manusia atau untuk menggoda seseorang dengan cara pemakaian beliau.

Pemakaian seksi ini elok ker? Pakai baju tapi nampak separa buah dada dimana ianya seakan-akan ingin menonjolkan buahnya itu pada orang ramai..Perghhh! Kalau tonjol2 camtu, tok imam pun kadang2 tergoda jugak…malah buleh jadi kes rogol kadang2..Itu lah dia seksi! Sendiri kena padan muka…


Disini aku ingin tunjukkan gambar seorang penyanyi perempuan arab yang seksi telah diraba oleh orang ramai. Korang tengok lah dan nilai2 kan lah sendiri yer..


Dah tengok gambar kat bawah ni kawan-kawan? Aaa..itu lah dia akibat pakai seksi sangat.

Sebab itu Allah menyuruh hambaNYA menutup aurat dengan betol..bukan setakat tutup aurat dan bertudung sedang2 je..tapi tayang itu ini la…pakai legging la..baju ketat la..nampak bentuk nasi lemak la..kalau camtu baik tak yah tutup aurat. Sama je la tu dengan tidak menutup aurat..

Kalau dah tidak ditutup auratnya, maka jadilah seperti gambar diatas itu sehinggakan muka lelaki arab stim gila meramas nasi lemak 2 bungkus yang besar lagi gebu sedap itu kan..

Last sekali, perempuan itu sendiri merana dicabuli oleh orang ramai..Lain kali jangan salahkan orang kalau orang itu meraba engkau..tapi itu adalah salah diri kau tu sendiri. Ada paham?


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC