Thursday, April 11, 2013

HOT - PAS LAWAN DENGAN PKR DI SUNGAI ACEH PENANG. BODOHNYA SESAMA SENDIRI.

Perebutan kerusi diantara PKR dan Pas di Dun Sg Acheh, Parlimen Nibong Tebal semakin kronik. Ketua PKR Pulau Pinang umum Chegu Bard sebagai calon di Sungai Acheh pagi tadi.

Pas yang di Ketuai oleh Salleh Man telah mengumumkan secara rasmi Yusni Mat Piah Ketua Pemuda Pas Negeri Pulau Pinang sebagai calon kerusi Dun Sg Acheh.

Lawak tahap gaban dah depa nie. Macam mana percaturan yang telah dibuat oleh Pakatan Penipu Rakyat nie. Lepas nie MKP pasti Guan Eng sebagai Abang Besaq pastinya berdehem dengan sikap kedua-dua pemimpin PKR dan PAS nie. Benda macam nie pun tak boleh nak maufakat macam mana nak membela serta menjaga rakyat kat Sungai Acheh..

Percakaran teruk sesama mereka sudah tak dapat dielakkan lagi.


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

2 comments:

  1. ini lah d namakan sehati sejiwa cara mereka. kalo suka lawan kalo benci jgn lawan. smua sifat mereka dah terbalik. pelik tp benar. sbb itu bila kata la apa pun depa akan tetap caya depa betul. sbb tu bila kes bunun no bukti n no video depa caya giler2 bulat2 tk yah tanya mn bukti. tp bila tang dorang tunjuk la bukti apa pun video depa kata tipu mn ada, ni smua konspirasi. nampak tak tahap gaban teruk dah depa ni

    ReplyDelete
  2. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC