Thursday, April 11, 2013

INILAH DIA BEKAS MB YANG BAKAL SERTAI PAS?

Syukurlah kalau berita yang diwarwarkan dalam beberapa blog sahabat yang menyatakan tentang adanya bekas Menteri Besar yang pernah mentadbir negeri Perak, bakal menyertai PAS ....

Tentu banyak rahsia yang bakal didedahkan olehnya nanti.Habis bogellah Umno bila dilondehkan oleh bekas Menteri Besar ini.

Berita dipetik dari mulut Nizar yang berkata mengetahui perkara itu ketika mesyuarat ahli jawatankuasa PAS Pusat, kelmarin.


Aku terbayangkan Tajol Rosli....Aku pun tanyakan hal tersebut kepada pembantu Nizar, Amran Harun samada cerita itu benar atau nak buat gempaq ajer...Amran kata berita tu betul! 

" Betul! Betul! Betul!," kata Amran ikut telo budak Ipin , kembar si Upin tuh. 

"Tapi ianya bukan di Perak, tetapi di Selangor," jelas Amran lagi."

Siapa ? Tanyaku yang teruja sangat-sangat.

"Muhammad Hj Muhd Taib!" Sambungnya lagi.Baguslah kalau dia dah insaf dan bertaubat. Allah pastinya menerima taubat hambanya. Korang pencacai tukang pacak bendera BN tu bila pula nak bertaubat?

Sumber: http://alhusseyn51.blogspot.com/2013/04/inilah-dia-bekas-menteri-besar-yang.html?m=1



Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC