Thursday, April 11, 2013

#PRU13 : Gempar ! Foto Binatang Apa Keluar Dari Dalam Kain Nik Aziz ?! Jin ? Beruk ? Hanuman ? Toyol ?!

Gambar ini telah diambil oleh seorang penyokong totok Pas dan beliau terkejut ada sesuatu yang menyerupai binatang keluar dari dalam kain Nik Aziz.

Sebelum itu beliau memohon maaf diatas penyiaran gambar ini dan ianya bukan untuk tujuan fitnah atau untuk memalukan Nik Aziz Nik Mat melainkan sekadar berkongsi mungkin sesuatu yang pelik.

Difahamkan gambar kelihatan Nik Aziz sedang menyelak atau terselak kain ini diambik masa beliau menhadiri satu majlis, mungkin beliau terlupa atau sebagainya Wallahuaalam persoalannya, cuba anda perhatikan apa yang ada dalam kain Nik Aziz itu, ternampak seolah-olah satu benda hidup seperti berkepala, ada mata, ada tangan.

Penyokong Pas tegar yang mengambil gambar hanya mahu berkongsi sesuatu yang pelik supaya rakyat boleh buat andaian sendiri...!!!

Di copy paste dari: http://azmykelanajaya.blogspot.com/2013/04/pru13-gempar-foto-binatang-apa-dalam.html?m=1Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

  1. Bersama NA ada malaikat hafazah, ada malaikat Raqib dan 'Atid, dan ada qarin penghasut. Diilhamkan kpdnya kederhakaan dan ketaqwaan, dan ditunjuk kpdnya dua jalan. Terpulang kpdnya mana yg nak diikuti ! Begitu juga kita !

    ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC