Tuesday, April 2, 2013

Adengan Saharudin Melancap Berlaku Bulan Lepas!! Statement Penuh Ketua Penerangan Pkr Merbok Yang Dok Depan Laptop Tu

Semalam, Ketua Penerangan Pkr Merbok cuba nampakkan bahawa perbuatan buruk beliau itu sudah lama dan perlu d kenang lagi.."..itu cerita lama..." ujar Saharudin pada Utusan Online..KLIK SINI

Dosa..pahala..baik..buruk..hina..mulia..bukan bergantung pada lama atau baru atau ada tarikh luputnya..!!

Manusia yang dalam hatinya busuk akan cuba jadikan benda yang buruk itu baik..yang hina itu mulis dan terburuk d sisi Allah bila cuba junjung manusia yang berakhlak buruk mampu menjadi IMAM !! 

Nabi saw bagitahu sahabat-sahabatnya dan juga kita semua bahawa akhlak terbaik adalah akhlak dalam solat. Baik solatnya maka baiklah akhlak d luar solat..keseluruhan anggota fokus ketika solat, ketika berhadapan dengan Allah swt..samada ianya IMAM atau MAKMUM !!

Puok kera ni dok kona..isu peribadi..isu peribadi..isu peribadi..kononnya isu peribadi tak bercampur dengan isu keupayaan menjadi pemimpin..puok kera ni lupa..moral peribadi yang buruk bakal melahirkan Pemimpin yang zalim..pemimpin yang korup dan pemimpin yang bakal hancurkan keseluruhan generasi yang akan datang !!

PRU13 dah dekat..dekat sangat..

Kepada pengundi..fikirlah dengan baik memilih pemimpin anda
Kepada pengundi..jangan kerana kita silap langkah maka negara hancur..
Kepada rakyat Malaysia..UNDILAH BN !!Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC