Tuesday, April 2, 2013

PANAS - Skandal Adun Pas Terengganu Dengan Bini Orang !! Pengakuan Anak Adun. Beliau Lihat Sendiri ?!

Lantaran itulah dia tidak suka perbuatan curang seperti itu dilakukan oleh seorang isteri yang kini terpaksa menjadi 'mak tiri' kepada nya dan adik-beradiknya yang lain.
Pokku (anak Tengku Hassan) kini menetap di Subang Jaya penuh dengan perasaaan benci kepada perbuatan yang bertentangan dengan agama dilakukan dan adat timur.
Maklumat yang diterima juga mendapati, Pokku begitu keciwa dengan apa yang berlaku dalam keluarganya itu .

"Pengikut Pas sentiasa menganggap pemimpin dan wakil rakyat mereka baik akhlak walaupun jelas betapa buruknya akhlak pemimpin dan puak mereka"

Mungkin ramai di kalangan pengikut Pas tidak tahu akan perkara tidak bermoral seperti  ini dilakukan oleh pemimpin dan wakil rakyat mereka.

"Ini kerana bagi mereka dan persepsi pengikut-pengikut taksub mereka bahawa pemimpin Pas itu baik-baik belaka akhlaknya, yang jahat dan tidak berakhlak itu adalah dari pemimpin dari parti lain".

Tapi tahukah wahai pengikut Pas itulah sebenarnya 'feel perangai" atau buruknya akhlak pemimpin anda sekalian, YB Dato' Tengku Hassan, Adun Ladang.

Di copy dan teruskan sambungan di : http://pulaulangtengah.blogspot.com/2013/04/mak-tiri-yang-tidak-direstui.html?m=1Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC