Thursday, December 20, 2012

Baik Punya. Tak Payah Ke Danok & Hadyai, Selangor Pun Sudah Ada Tiger Show. Fuhhhh

Baik Punya .... tak payah ke Danok & Hadyai , negeri Selangor pun sudah ada Tiger Show dan ini ditawarkan semasa   pemerintahan kerajaan Pakatan Rakyat .

Kalau di Penang terkenal dengan pertandingan  tarian lucah , tak sangka di Selangor pun ada juga.

Pusat hiburan tumbuh seperti cendawan selepas hujan dan antara  industri terpenting di Selangor  . Tahniah buat Melayu  PAS dan PKR !

Tujuh penari erotik yang leka mempersembahkan tarian di sebuah pusat hiburan di Selayang, kelam-kabut apabila premis itu diserbu polis jam 11 malam kelmarin.

Dalam serbuan itu, mereka terdiri daripada warga Vietnam dan Indonesia berusia 20 hingga 30-an antara 12 individu yang ditahan, selain seorang wanita dipercayai pelacur dan pasangannya yang dicekup dalam keadaan bogel. Jurucakap polis berkata, turut ditahan, seorang lelaki tempatan berusia 40-an yang dipercayai penjaga premis terbabit.

Menurutnya, selain menyediakan pertunjukan tarian tiang, premis itu menyediakan bilik khas bagi pelanggan yang inginkan perkhidmatan seks.

''Ini kali kedua premis itu diserbu tahun ini. Pengusaha premis masih degil menjalankan kegiatan haram ini,'' katanya.

Menurutnya, semua yang ditahan dibawa ke Balai Polis Kepong bagi proses dokumentasi dan kes disiasat mengikut Akta Imigresen 1983.


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

1 comments:

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC