Saturday, December 22, 2012

GADIS BOGEL, PESTA SEKS, PUSAT BERLENDIR, TARIAN TIANG. Perrghhhh, GILA SHAH ALAM LEPAS. PR PUNYA PASAL.

Pergh gila babi la pakatan haram sejak memerintah. Malin berleluasa la pesta seks di shah alam akan datang..

Shah Alam sebelum 2008, terkenal dengan bandar bercirikan keIslamannya. Jangan kata Kelab Malam, pusat snooker dan panggung wayang jangan harap dapat didirikan di bandar ini.

Dengan kewujudan pemerintahan baru, Pakatan Haram telah berjaya mewujudkan bukan sahaja Kelab Malam, malah rumah-rumah tumpangan dan hotel-hotel murah yang dikhuatiri menempatkan aktiviti-aktiviti maksiat berleluasa seperti cendawan selepas hujan. 

"Grand Opening" atau pembukaan besar-besaran telah diadakan pada 12.12.2012, satu tarikh keramat bagi penduduk Shah Alam. Voyage Shah Alam di dalam laman sosial Facebook nya juga menjanjikan "Draught Beer" yang paling berpatutan dari segi harga!

Adalah diharapkan Menteri Besar Selangor tidak melepaskan peluang untuk merasmikan hari bersejarah ini. Hidup PR! Hidup PR! Hidup PR!

Inilah ( gambar diatas )wajah model dan emcee cantik manis yang akan menjadi peneman anda sepanjang malam di kelab malam tersebut, Stephanie Tan.Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC