Tuesday, December 11, 2012

KHAS BUAT BLOGGER BN - 16 PERKARA BARU WAJIB BLAST BUKTI PR PEMBOHONG

1. Kerajaan Pusat Mempunyai Anggota Di Setiap Negeri Dgn Pengarah Jabatan Yg Lazimnya Berrpusat Di Wisma Persekutuan.

02. Gaji Anggota Kerajaan Pusat Di Tanggung Sepenuhnya Oleh Kerajaan Malaysia.

03. Ini Bermakna Menteri Besar & Ketua Menteri Dapat Additional Resources Selain Dari Anggota Penjawat Awam Yg Di Bayar Gaji Oleh Kerajaan Negeri.

04. Kreativiti MB/KM Dlm Mengguna-Pakai Resources Ini Menjadikan Faktor Utama Dlm Memajukan Negeri Yg Di Perintah, Selain Resources Lain Yg Menjadi Asas Pembangunan Sesebuah Negeri & Kemajuan Negara.

05. Umum Tahu Akan Desakan Kerajaan Negeri Kelantan Yg Mahukan Wang Royalti Minyak Dari Petronas Melalui Kerajaan Pusat. Pegawai Kerajaan Pusat Yg Berkhidmat Di Negeri Kelantan Seperti YBhg Datuk Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan, YBhg Penasihat Undang Undang Negeri, YBhg Pegawai Kewangan Negeri Kelantan SUDAH TENTU Telah Memberi Nasihat & Pandangan Dlm Isu Tuntutan Royalti Minyak.

06. Alasan Utama Ialah Untuk Kemajuan Negeri Kelantan Yg Mundur Hampir 20 Tahun Di Bawah Pentadbiran Kerajaan Negeri Yg Di Tadbir PAS.

07. Melaka Tidak Mempunyai Hasil Mahsul Minyak, Balak, Pasir, Bijih & Emas Seperti Kelantan, Namun Melaka Mampu Menjadi Negeri Maju Seperti Yg Di Iktiraf Oleh OECD & MAMPU.

08. Mana Pergi Hasil Mahsul Balak, Pasir, Bijih & Emas Kelantan? Tidakkah Rakyat Kelantan Mahukan Ketelusan Dlm Urus Tadbir Resources Ini?

09. Kenapa Tidak Di Tuntut Royalti Ini Dari Kerajaan PAS Kelantan?

10. Umum Juga Tahu Kes Mahkamah Di Mana Datuk Husam Musa & YAB Datuk Nik Aziz Nik Mat Terlibat Dalam Merasuah/Mengupah Blogger KICKDEFELLA Utk Menjatuhkan Maruah & Nama Baik Tun Abdullah Ketika Beliau Menjadi PM.

11. Umum Juga Tahu PAS & YAB Datuk Nik Aziz Serta Dewan Ulamak PAS TIDAK MEMBANTAH Malah Menyokong & Bersetuju Dgn Cara Datuk Seri Anwar Ibrahim Cuba/MERASUAH Ahli Parlimen BN Utk Lompat Parti Supaya Agenda 16 Sep 2008 Tercapai.

12. Umum Juga Tahu Kini Laungan Negara Islam, Hukum Hudud & Membangun Bersama Islam Tidak Lagi Menjadi Inti Pati Perjuangan PAS.

13. Pemimpin PAS Sudah Korup & Parti PAS Itu Sendiri Sudah Korup Dgn Pelbagai Isu Yg Melibatkan Tanah Hingga Isteri MB Juga Di Beri Tanah Percuma, Wang Koperasi KOHILAL, Tabung Memali & Royalti Pasir, Bijih, Emas & Balak Kelantan.

14. Mungkin Pada Pengundi Kelantan, Lebih Baik Mengundi PAS Dari BN/UMNO Yg Korup.

15. UMNO Itu Kafir, Gamaknya Kata PAS!! Kalau Kafir Korup Tak Apa, Macam DAP!!

16. PAS Itu Islam, Dan Undi PAS Masuk Syurga, PAS Yg Korup Masuk Syurga?


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

2 comments:

 1. share di facebook..?

  ReplyDelete
 2. UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

  2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~

  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~


  Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

  Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

  Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

  ~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

  Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

  Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

  ReplyDelete

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC