Tuesday, December 18, 2012

HOT - OSTAJAH @abby_abadi112 JADI BIOL SEBAB IBU DIA BEGITU? EMAK PUN KENA. ADOI

Bersusah payah Abby uploadkan gambar bersama ibunya ini dalam twitter untuk membuktikan bahawa keningnya adalah semulajadi kelihatan seperti dicukur.

Gambar ibunya dimasukkan untuk menjelaskan bahawa baka dari ibunya memang bulu kening memang seperti itu. Tak apalah Abby, hanya tuhan yang maha mengetahui..

Yang tak tahan ayat Mak Borek Anak Rintik tu.

Takkanlah mulut Mak Abby secelupar sepertinya yang banyak memfitnah, mengadudomba dan suka keluarkan kenyataan yang pelik-pelik yang menyakiti banyak pihak.

Tak kurang juga dengan panggilan Allah S.A.W? Diwarisi dari mak juga ke Cik Abby?

Bagaimana pula keadaan Abyy semasa zaman 'gelapnya' bergelumang dengan dosa semasa menjadi ahli kumpulan elite suatu masa dahulu? Err.. No komen..

Yang pentingnya disini, sekali kita masuk PAS, jangan ingat kita dah maksum tak terlepas dari melakukan dosa dan kesilapan. Cerminlah diri sendiri sebelum kita sibuk mencari kesalahan orang lain.

Kredit to: http://panggungopera.blogspot.com/2012/12/abby-mengata-terhadap-ibunya-sendiri.html?m=1Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC