Monday, December 31, 2012

Happy New Year - Selangor Offer 9 Kali Cuci, Free Sex 1 Kali.. Wow, Hebat Khalid Gagap. Stim Woo.

Satu kedai cuci kereta di Sunway Mentari menawarkan Program Kesetiaan Pelanggan yang membuatkan pelanggan lelaki telan air liur dan bertambah setia. Mana tidaknya, cuci kereta 10 kali percuma seks sekali. Tentu ramai yang mahu setia dengan kedai cuci kereta seperti ini. Sukar untuk mempercayai berita sebegini tapi itulah berita yang dilaporkan di laman MyNewsHub.

Di Sunway Mentari umpamanya, kita boleh berkata, sebuah rumah urut (atau rumah pelacuran) dan sebuah kedai mencuci kereta di sana telah memberikan erti baru kepada 'Program Kesetiaan Pelanggan". 

Caranya begini…jika seorang pelanggan membasuh kereta sebanyak 9 kali, dia layak mendapat seks percuma di rumah urut berkenaan untuk cucian pada kali yang ke-10. 

Wow….hebat….sebijik macam klip video Special Offer….tukar tapak kasut…free massage bersama Chantell…beli baju bundle…free massage bersama Olga….beli kueyteow….free massage bersama Syakiraaaaa… 

Itu dalam klip…di Sunway Menteri…betul-betul berlaku! 

Persahabatan dan kerjasama antara rumah urut berkenaan dengan kedai cuci kereta itu telah berlangsung selama 3 bulan. 
Kes itu diketahui melalui serbuan yang dilakukan pukul 9 malam, Isnin lalu oleh Unit Bidang Keberhasilan Utama Negara (NKRA) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor yang diketuai ASP Emmi Shah Fadhi. 

Tidak berapa lama selepas penahanan dilakukan, polis menjumpai beberapa kad kesetiaan pelanggan milik sebuah kedai mencuci kereta. 

"Untuk mendapatkan 'extra offer' itu, pelanggan perlu menghantar kereta mereka untuk dibasuh sebanyak 9 kali dalam tempoh masa tertentu, untuk cucian kali ke-10 akan melayakan pelanggan itu mendapatkan khidmat seks percuma," kata Emmi seperti yang dilaporkan dalam akhbar The Malay Mail. 

Kalau tidak mahu menghantar kereta dan hanya berminat untuk seks, maka perlu membayar antara RM130 hingga RM180. 
Dalam serbuan itu, seramai sembilan pelacur dan pegawai khidmat pelanggan warga Vietnam antara umur 18 hingga 28 tahun ditahan

Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

0 comments:

Post a Comment

SEKALUNG TAHNIAH SAHABAT YANG BERJUANG BERSAMA TC